2nd and 3rd week - Reisverslag uit Troy (historical), Verenigde Staten van Melanie Strookman - WaarBenJij.nu 2nd and 3rd week - Reisverslag uit Troy (historical), Verenigde Staten van Melanie Strookman - WaarBenJij.nu

2nd and 3rd week

Door: mel

Blijf op de hoogte en volg Melanie

23 Januari 2011 | Verenigde Staten, Troy (historical)

Ik begin het steeds moeilijker te vinden om hier iets te posten, ik spreek vaak met m'n vrienden en familie. Dus iets nieuws melden wordt lastig ;)

Ik ben vlak na mijn vorig berichtje verhuisd. Dit omdat de hall waarin ik zat erg tegenviel. Nu ben ik beland in een soort super appartement!
Ik heb 3 kamergenoten maar ieder heeft een eigen slaapkamer en per 2 personen deel je de badkamer het enigste dat je met z'n 4en deelt is de keuken/woonkamer.

De lessen gaan goed, zijn niet moeilijk ze zijn hier allen strict als het om huiswerk gaat. Je moet het de volgende les inleveren en je wordt er op beoordeeld, well haha als je weet hoe ik met school omga ;) dan weet je dat dit erg wennen is voor mij!

Ik begin nu wel al de talen door elkaar te halen en ik ben blij met de spellingcontrole op mijn computer voor dit verhaal ;)

Gister was het tijd voor de eerste 'shoppingtrip' we zijn naar Montgomery gegaan wat ongeveer een uur rijden is. Daar aangekomen in de shoppingmall hadden we ongeveer 5/6 uur de tijd! Nou die hebben we goed benut want toen we nog 2 uur over hadden zijn we gaan schaatsen :P Ja indoor iceskatingrink!! Erg leuk en toen weer naar de bus. Voor de aziatische studenten naar de asianmarket geweest. Nou ik ben even wezen kijken maar er hing een vreemde geur dus ben maar weer in de bus gaan zitten.

Wel merk ik dat een auto eigenlijk handig zou zijn, dus ik ga er maar eens in duiken hoe het zit met verzekering enz.

Nou ik ga maar eens m'n huiswerk maken... haha

O en foto's tja ben dus vergeten de juiste software op m'n computer te installeren dus zal wel even kijken of ik iets kan regelen en anders zet ik foto's online zodra ik weer in NL ben ;)

xx

• 23 Januari 2011 - 19:46

Richard:

klinkt allemaal góed,Mel! Geniet ervan!!!x

• 23 Januari 2011 - 22:01

Jolanda:

Hoi,en geslaagd met shoppen? Fijn dat je zo goed je huiswerk doet,word vast een hobby van je haha.Love you xxx

• 23 Januari 2011 - 22:33

Nathalie:

Hoi Mel! Klinkt goed, volgende keer een langer verhaal en zit natuurlijk te wachten op foto's! Heerlijk die shoppingtrip en geweldig dat je aan je lieve zusje denkt! haha!
    xxxxxxxxxxxxx

• 25 Januari 2011 - 08:14

Steef:

Hey kanjer,
    Fijn dat je het zo naar je zin hebt.
    Ik ben trots op je ennuh...shopse...
    kus van Steef

• 07 Februari 2011 - 09:18

Annemieke En Kees:

Hoi Mel,
    leuk je te volgen! en je kunt ook de foto's op een andere site zetten en erna verwijzen bv mijn www.mijnfotoalbum.nl
    Groetjes van uit Lochem